Lai veicinātu Latvijas vietējā tūrisma un jaunizveidoto Latvijas reģionu attīstību, RADIO SKONTO klausītājiem piedāvā izklaidējošu erudīcijas spēli – “NOVADU ROBEŽĀS”. Tā ne tikai piepildīs klausītāju dienu ar aizraujošu izklaidi, bet arī sniegs vērtīgu iespēju uzzināt par kultūras un tūrisma iespējām Latvijas novados un iegūt īpašumā vērtīgas balvas.

Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūra aktīvi iesaistījās spēlē “NOVADU ROBEŽĀS” un RADIO SKONTO klausītājiem sagatavoja informāciju par trim nozīmīgiem tūrisma objektiem Daugavpilī, kā arī jautājumus par pilsētas galvenajiem tūrisma objektiem un apskates vietām, kā arī Daugavpils vēsturi. Kopumā spēlē aktīvi piedalās 20 Latvijas novadi un 2 valstspilsētas – Daugavpils, Rēzekne. Savukārt, mūsu tūrisma objekti – Daugavpils cietokšņa Kultūras un informācijas centrs, Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs un ekspozīcija “Šmakovkas muzejs” sarūpēja vērtīgas balvas.

RADIO SKONTO mājaslapā – www.radioskonto.lv , būs pieejama unikāla interaktīvā tūrisma karte -“Latvijas novadu iespēju kartē”. Tā atspoguļos informāciju par Latvijas jaunizveidoto novadu interesantākajiem apskates objektiem un tūrisma galamērķiem ziemas sezonai.

Spēle sākās 22. novembrī un ilgs 4 mēnešus. Šajā laika posmā darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 aicinām ieslēgt RADIO SKONTO un piedalīties izklaidējošā erudīcijas spēlē – “NOVADU ROBEŽĀS”. Norādītajā laikā varat piezvanīt uz radio, tiešraides zvanā jums piedāvās atbildēt uz 3 jautājumiem par Latvijas valstspilsētām un novadiem. Spēles dalībnieks, kurš pareizi atbildēs uz 3 jautājumiem, saņems vienu no vērtīgajām balvām vismaz 50 eiro vērtībā, ko sarūpējuši  Latvijas novadu un valstspilsētas.

Ceļo, iepazīsti Latviju tuvāk un saņem vērtīgas balvas!

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūra
Tālr. +371 65422818, +371 26444810

E-pasts: turisms@daugavpils.lv

Web: www.visitdaugavpils.lv

Facebook: www.facebook.com/Daugavpils.travel