Александр Алимов
Latest posts by Александр Алимов (see all)
Baltijas valstīs ir daudz labu viesnīcu. Es bieži tās apmeklēju un dalīšos ar saviem iespaidiem un atsauksmēm. Grand Spa Lietuva atrodas Lietuvas kūrortpilsētā Druskininkos. Šis kūrorts ir pazīstams tālu aiz Lietuvas robežām. Tas, joka pēc, tiek dēvēts par “čempionu ārvalstu investīciju piesaistē”. Ir plāni pat izveidot mākslīgu jūru, kuras, kā jūs zināt, Druskininkos nav. Nākotnē pastāstīšu vairāk par pilsētu, bet tagad par atpūtas un relaksācijas iespējām viesnīcā.

No nosaukuma ir skaidrs, ka šī ir specializēta spa viesnīca. Precīzāk sakot, tās ir trīs viesnīcas vienā viesnīcu kompleksā.

Viesnīca “Lietuva”

Viesnīcu kategorija 3+. Šis ir lielākais (179 numuri) un visizdevīgākais variants:

Katrā numurā ir aprīkota darba vieta, ir ledusskapis, wi-fi, satelīttelevīzija (ir krievu kanāli). No loga paveras pārsteidzošs skats uz pilsētu. Istabas ir patiešām plašas. Reti, kad trīs zvaigžņu viesnīcā var atrast vannu, bet mūsu numuriņā bija:

Pretī viesnīcai ir parks – jūs varat pastaigāties vai viesnīcā noīrēt velosipēdu:

Mūsu trīsvietīgais numurs viesnīcā Lietuva maksāja 154 eiro. Numura cenā iekļautas brokastis. Brokastis pirmajā stāvā plašā restorānā ar skaistu skatu:

Ēdināšana Grand Spa Lietuva

Brokastis šeit ir ļoti sātīgas un daudzveidīgas. Augļi, dārzeņi, gaļa, zivis, mājputni, piena produkti, saldumi, rieksti, smalkmaizītes, tēja, sulas, kafija. Grūti pateikt, kā šeit nav. Viss ir garšīgs un svaigs. Arī pusdienas un vakariņas – pārbaudīju pats. Ja rezervējot viesnīcu, iepriekš nepasūtat ēdināšanu (brokastis / pusdienas / vakariņas), tad uz vietas pusdienas / vakariņas maksās papildus 13 eiro no cilvēka:

Ūdens relaksācijas centrs Grand Spa Lietuva

Numura cenā ietilpst arī neierobežota pieeja viesnīcas spa zonai. Starp citu, tā ir lielākā Baltijas valstīs. Šeit ir vairāki baseini, pirtis, pieejamas masāžas, veselības un ārstnieciskās procedūras. Man visvairāk patīk relaksēties džakuzi un turku pirtī:
Tā izskatās spa centrs:
Skats no augšas:
Starp citu, spa centrā ir atsevišķs neliels baseins ūdens aerobikai un citām ūdens procedūrām. Šeit ir speciālisti, kas strādā ar jums, līdzīgi kā treneri trenažieru zālē:
Šeit ir viena no labākajām sporta zālēm, ko jebkad esmu redzējis viesnīcās Latvijā, Lietuvā vai Igaunijā. To apstiprināja mans draugs, profesionāls fitnesa sportists:

Viesnīca “Druskininkai”

Viesnīca Druskininkai atrodas atsevišķā kompleksa ēkā, un tai ir 4 * kategorija. 51 numurs ar klasisku interjeru. Katrā numurā ir balkons, mums bija pat divi! Numuri ir aprīkoti ar individuālu gaisa kondicionieri un apkuri. Šeit, tāpat kā pirmajā viesnīcā, ir ledusskapis un darba vieta, ir arī minibārs un seifs:
Šeit ir video no Druskininkai viesnīcas numura. Šis numurs trim cilvēkiem maksāja 176 eiro:
Viesi izmanto to pašu spa centru, bet viesnīcā Druskininkai ir izsmalcinātāks restorāns. Restorāna interjers arī atšķiras. Šeit ir video no brokastīm Druskininkai viesnīcas restorānā:
Viesnīcu kompleksā Grand Spa Lietuva ir arī medicīnas centrs, zobārstniecības klīnika, grezns restorāns astotajā stāvā ar panorāmas skatu un pat savs virsdrēbju veikals! Viesnīcu kompleksa pagalmā atrodas avoti ar dažādas mineralizācijas pakāpes minerālūdeni:
Ir jauki arī vienkārši pastaigāties viesnīcas pagalmā:

Kompleksa lielums un greznums tiešām pārsteidz! Pie tam, es vēl neesmu bijis kompleksa krāšņākajā 4+ viesnīcā Dzukija. Tur es plānoju palikt nākamreiz. Tad arī pastāstīšu par ārstniecības un labsajūtas procedūrām.

Tāds ir mans iespaids par viesnīcu kompleksu Grand Spa Lietuva. Un kāda ir jūsu mīļākā viesnīca Druskininkos?

P.S. Sociālajos tīklos mani var atrast facebook un Instagram. Piesakieties TravelBlog atjauninājumiem un lasiet par ceļojumiem Baltijas valstīs un visā pasaulē, jūs gaida daudz interesanta! Lasiet, piesakieties, komentējiet un dalieties savā pieredzē! Citas manas publikācijas var redzēt šeit.

Tāpat ar mani var sazināties, ja jūs interesē sadarbība šajā portālā. Piedāvājam kompleksa mārketinga apkalpošanu un konsultācijas jūsu ceļojuma biznesam portālā, blogos, presē, sociālajos tīklos un citos plašsaziņas līdzekļos. Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un ne tikai. Veidojam jebkuras sarežģītības foto, audio, video kontentu. Ja vēlaties par so tēmu parunāt, apspriest – jums uz šejieni: alexander@travelblog.lv